Jobba hos oss

Du är alltid välkommen att sända din intresseanmälan med en beskrivning om dig själv och dina kunskaper tillsammans med kontaktuppgifter till ledigajobb@vaxtorpsbetong.se även om det för tillfället inte finns just det jobb du söker här nedan.

Lediga jobb

Chaufför till betongpumpbil

Tjänstebeskrivning

Till betongstationen på Våxtorps Betong AB med stationeringsort Våxtorp, söker vi en förare till en av våra betongpumpbilar. Vi söker dig som har ett genuint fordonsintresse och trivs i en roll med hög servicegrad. Du måste också vara helt självgående med förmåga att ta egna initiativ, lösa eventuella problem på leveransplatsen och vara i så god fysisk form att du kan ta i när det behövs. Arbetet kan ofta ske i högt tempo vilket också kräver att du är stresstålig så att fordonet kan framföras säkert både på arbetsplatserna och i trafiken. 

Kvalifikationer

Du innehar minst C-körkort med klar YKB-utbildning. Det är meriterande om du redan har erfarenhet av denna typ av befattningar.

Har du frågor går det bra sända ett e-mail till ledigajobb@vaxtorpsbetong.se

Våxtorps Betong AB grundades 1976 och har idag ca 20 anställda. Verksamheterna består av fabriksbetong som levereras i egna bilar samt tillverkning av marksten, murar mm. 

Så ansöker du

Sista ansökningsdag: 2019-04-30   Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Kontakt
ledigajobb@vaxtorpsbetong.se

Företag
Våxtorps Betong AB
Adress
Industrigatan 16
312 75 Våxtorp

www.vaxtorpsbetong.se